Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2020 09:38
Chancen er lig nul: Bundesliga-stjerner skifter ikke til Premier League til januar

Manchester Evening News skriver, at der ingen chance er for, at vi får hverken Jadon Sancho eller Dayot Upamecano at se i Premier League lige efter årsskiftet.


Sommertransfervinduet er en anden sag, men Jadon Sancho eller Dayot Upamecano kommer ikke til at forlade henholdsvis Dortmund eller RB Leipzig i januartransfervinduet. Det skriver Manchester Evening News.

Chancen for et Premier League-skifte for en af de to Bundesliga-stjerner skulle faktisk være lig nul. Det er sjældent, at de bedste spillere er til salg i januartransfervinduet, og ingen af de tyske storhold ønsker at miste sine profiler midtvejs i sæsonen.

Begge skulle ellers være på blokken hos Manchester United, mens særligt franske Upamecano også skulle være et transfermål for klubber som Liverpool og Arsenal.

Alle de interesserede engelske storklubber har dog også et ekstra incitament til at vente med at forsøge sig til sommer, da midterforsvarerens frikøbsklausul på kun £38 millioner bliver aktiv da.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED