Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2020 10:29
Chancen er for god til at lade passere: United er fristet af lav Eriksen-pris

Christian Eriksen er sat billigt til salg, og Manchester United overvejer at "udnytte" situationen, skriver Corriere dello Sport.


Christian Eriksen er sat så billigt til salg, at Manchester United nu overvejer, hvorvidt chancen for at signe den danske playmaker er for god til at lade passere. Det skriver Corriere dello Sport.

Danskeren har selv givet udtryk for, at han er utilfreds med manglen på spilletid i Inter, og den italienske storklubs direktør udtalte sidste uge, at danskeren kan forlade Milano-klubben til januar, hvis han ønsker det.

Agenter og mellemmænd skulle allerede være i gang med at undersøge, om der er et marked for Eriksen. ESPN skrev onsdag, at Arsenal var blevet tilbudt chancen for at signe ærkerivalernes tidligere profil - og til billige penge.

Inter betalte omkring £18 millioner for danskeren, men skulle nu være åbne for at sælge for helt ned til £12 millioner - 100 millioner kroner. Den pris har ifølge Corriere dello Sport fået Manchester United til at spærre øjnene op for en eventuel transfer.

Eriksen var et transfermål for The Red Devils i sommeren 2019. Der var forlydender om, at Ole Gunnar Solskjær skulle have holdt samtaler med danskeren, men nordmanden skulle dengang ikke have følt sig overbevist om, at Eriksen for alvor brændte for skiftet.

Men £12 millioner er småpenge, og skal man tro det italienske medie, overvejer United nu at udnytte Eriksen og Inters planer om en hurtig skilsmisse. 

Giver det mening?  Hvis Inter vitterligt kun kræver omkring £12 millioner, er der tale om en virkelig skarp pris, men Eriksen tjener godt i italiensk fodbold, så der er også en lønudgift at tage højde for. 

Læg dertil, at der også er gode chancer for, at Eriksen ender på bænken på Old Trafford. Klubbens interesse i danskeren var størst forrige sommer, men Bruno Fernandes er sidenhen kommet til sammen med Donny van de Beek, så der er allerede stor konkurrence på Eriksens foretrukne position.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED