Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2020 14:52
The Championship-klub vil låne historiens yngste Premier League-spiller hos Liverpool

Harvey Elliott er den yngste Premier League-debutant nogensinde, og nu kan den 17-årige Liverpool-spiller være på vej til Blackburn for sæsonen


Da Harvey Elliott var blot 16 år og 30 dage gammel fik han debut for Fulham i Premier League, og det gjorde ham til den yngste spiller nogensinde i den bedste engelske række. 

Siden er den nu 17-årige kantspiller rykket til Liverpool, hvor det allerede er blevet til ni optrædener for førsteholdet. Men der er lange udsigter til spilletid med The Reds' stjerneparade af offensive spillere, og nu kan Elliott være på vej til The Championship.

Journalisten Paul Joyce fortæller nemlig, at Blackburn forsøger at overtale stortalentet til at sige ja til en lejeaftale for resten af sæsonen, inden transfervinduet lukker i dag kl. 18. Liverpool skulle være positivt indstillede over for et lejeophold til Elliott. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED