Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:09:2021 14:40
Champions League sparkes i gang: Her er favoritterne

Vi tager et kig på, hvem bookmakerne har som favoritter til Champions League-titlen.


Tirsdag aften er Champions League tilbage på din skærm, og her er der rigtig god grund til at holde øje med de fire engelske klubber.

Manchester City, Chelsea, Liverpool og Manchester United hører nemlig alle til blandt de allerstørste favoritter til at vinde turneringen, som i sidste sæson havde en ren engelsk finale, da Kai Havertz blev matchvinder i kampen mellem Chelsea og Manchester City.

Hos bookmakeren Bet365 er de fire engelske hold alle blandt de seks største favoritter til at vinde trofæet – og det endda foran klubber som Juventus, Real Madrid og Barcelona.

Her er Paris Saint-Germain den største favorit, mens Manchester City følgerne lige i hælene på det franske storhold, der har haft en vild sommer med tilgangene af spillere som Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma og Lionel Messi.

Men Bet365 – og de andre store bookmakere også for den sags skyld – har altså stor tiltro til, at de engelske klubber kommer til at gøre en god figur i Champions League.

Herunder kan du se de odds, som Bet365 udbyder på vinderen af turneringen.

Gruppe A:
Manchester City
Paris Saint-Germain
RB Leipzig
Club Brügge

Gruppe B:
Atlético Madrid
Liverpool
Porto
AC Milan

Gruppe F:
Villarreal
Manchester United
Atalanta
Young Boys

Gruppe H:
Chelsea
Juventus
Zenit
Malmö FF


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE