Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:09:2021 08:41
Champions League-kaos forude: UEFA med kæmpe presbold

Premier League-klubberne har fået serveret en temmelig hård presbold fra UEFA


Premier League-klubber, der er en del af Champions League, har fået lidt at tænke over.

UEFA har nemlig præsenteret særlige regler for den kommende sæson, hvor besøgende hold ikke må være omfattet af nogen former for begrænsninger eller karantæne. Og dét skaber lidt udfordringer i det britiske, skriver i news.

Storbritannien har nemlig en tydelig regel om 10 dages karantæne til alle indrejsende, der ikke er vaccinerede. Og hvorfor skulle dette så skabe større kaos? Fordi at det langt fra er alle spillere, der er vaccinerede.

Dermed kan engelske klubber lige nu være tvunget til at afvikle deres kampe på fremmed grund, så man ikke er omfattet af restriktionerne og dermed bryder UEFA's særlige regler.

Reglerne gælder formentlig også for de deltagende klubber i Europa League og Conference League, så der er lagt op til lidt af et slagsmål inden de kommende europæiske kampe. Kaos lurer i horisonten.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE