Chamberlain sendte Liverpool til tops i Gruppe E

Af Jeppe Augustsen
05.11.2019 Kl. 21:52
Alex Oxlade-Chamberlain scorede sit fjerde mål i sin fjerde kamp og blev matchvinder i aftenens kamp mod Genk.

Liverpool sejrede i sidste runde mod Genk, da de besejrede det belgiske mandskab med 4-1 på udebane.

Her til aften var Genk forbi Anfield, hvor Jürgen Klopp sparede flere af sine profiler – heriblandt Roberto Firmino og Sadio Mané.

The Reds satte sig på spillet fra kampens start, og efter 14 minutters spil bragte Georginio Wijnaldum hjemmeholdet i front.

Det lignede dermed, at de skulle gå til pause med en føring, men kort før pause fik Mbwana Samata udlignet på et hovedstød, og dermed skulle Liverpool jagte et mål i anden halvleg.

Det lykkede også otte minutter inde i anden halvleg. Alex Oxlade-Chamberlain modtog bolden i feltet, og med sit venstreben hamrede han bolden i mål til 2-1, som også blev kampens resultat.

I gruppens anden kamp blev det en pointdeling mellem Napoli og RB Salzburg, og dermed topper Liverpool Gruppe E med ni point.