AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2017 16:41
Cech til Spurs: Vind trofæer - og så kan vi snakke

Petr Cech mener, at Tottenham skal vinde et trofæ for at kunne matche Arsenal og afviser snakken om en magtskifte i det nordlige London.


Tottenham sluttede foran Arsenal for første gang i 22 år, da de i sidste sæson sikrede sig andenpladsen i Premier League, mens Arsenal missede en plads i Champions League ved at slutte sæsonen på femtepladsen. 

Arsenal løftede sit tredje FA Cup-trofæ i de sidste fire år med en sejr over mestrene fra Chelsea på Wembley i maj. 

Forud for den kommende weekends North London Derby insisterer Petr Cech på, at Tottenham skal sikre sig noget sølvtøj før de kan hævde, at de har overhalet rivalerne. 

Da han blev spurgt, hvorvidt han mente, at der har været magtskifte i det nordlige London, svarede han: 

- Nej, det synes jeg altid. Der kan altid komme et år, hvor ting kan ændre sig, men det vigtigste for os er at kæmpe mod de andre hold i Premier League om titlen, fortæller Cech ifølge Sky Sports. 

- Vi kæmper ikke mod Tottenham. Da vi to år siden sluttede over dem var vi skuffede, da vi ikke vandt titlen. Vores mål er at vinde title og være successfulde i løbet af sæsonen - ikke nødvendigvis kun kigge på, hvad Tottenham gør. 

- De har været tæt på i et par år, så nu synes jeg, at de bør sørge for at vinde et trofæ for at vise deres udvikling, slutter han. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED