AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 08:26
Cech afviser: Har endnu ikke takket ja til tilbud fra Chelsea

Petr Cech insisterer på, at han udelukkende fokuserer på Europa League-finalen.


Sky Sports kunne i går breake, at Petr Cech vender tilbage til Chelsea efter sæsonen i en rolle som sportsdirektør for sin gamle klub.

Men den tjekkiske målmand afviser nu selv, at han skulle have takket ja til tilbuddet på nuværende tidspunkt. I stedet sværger han på, at han lige nu kun fokuserer på Europa League-finalen mod netop Chelsea.

-  Trods dagens nyheder er situationen stadig, som jeg har nævnt tidligere;  Jeg træffer en beslutning om min fremtid efter min sidste kamp, skriver Cech i et tweet.

Det kan være, det er er sandt,  men det kan også være, at Petr Cech ikke havde forventet, at nyheden om sin nye titel for The Blues ville sive ud i medierne før tid. 

Det ser i hvert fald noget uheldigt ud, og man kan for alvor snakke om interessekonflikt, hvis han ender med at vogte målet for Arsenal mod sin kommende arbejdsgiver i en stor europæisk finale.  Derfor bliver det spændende at se, om han overhovedet starter, når finalen finder sted den 29. maj.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED