Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2020 16:41
Cavani undskylder "Negrito"-kommentar: Det var ment som en kærlig hilsen

Den 33-årige uruguyaner er endt i samme problemer, som landsmanden Luis Suarez gjorde for næsten 10 år siden.


Edinson Cavani undskylder brugen af en spansk term, "Negrito," som kan tolkes som noget racistisk, efter det engelske fodboldforbund har valgt at se nærmere på sagen.

Manchester United-angriberen brugte ordet som respons til en lykønskende besked fra en ven på Instagram, men det kan opfattes på forskellige måder, og han slettede angiveligt opslaget, så snart han blev gjort opmærksom på, at det kunne ses som stødende.

Nu risikerer angriberen i værste tilfælde en eller flere spilledages karantæne, selvom både han og Manchester United er kommet med officielle udmeldinger om episoden her sent mandag eftermiddag.

- Beskeden, jeg skrev, var ment som en kærlig hilsen til en ven, hvor jeg takkede ham for at lykønske mig. Beskeden var ikke ment som stødende over for nogen. Jeg er fuldstændig imod racisme og slettede beskeden, så snart det blev forklaret for mig, at det kan tolkes forskelligt. Jeg vil gerne benytte chancen for at undskylde på det inderligste. Det sidste, jeg ønsker, er at såre nogen.  lyder beskeden fra Edinson Cavani ifølge Goal.

Manchester United har også reageret på kontroverset med følgende besked:

- Det står klart for os, at der intet ondt ment var med beskeden, og han slettede den så snart, han blev informeret om, at det kunne tolkes forskelligt. Edinson er kommet med sin undskyldning til enhver, der måtte have følt sig stødt. Manchester United og alle vores spillere er dedikeret til at kæmpe imod racisme.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED