AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 17:14
Cavani kommer ikke til England: Har indgået mundtlig aftale

Edinson Cavani ser ikke ud til at komme til Premier League, for han har nu indgået en mundtlig aftale med Atlético Madrid.


Mundtlige aftaler er juridisk bindende, men sådan fungerer det dog alligevel ikke helt i fodboldverdenen.

Dog må det efterhånden anses som værende ret sikkert, at Edinson Cavani slutter sig til Atlético Madrid, der længe har vist interesse for PSG-angriberen. Ifølge Goal har landsholdsspilleren nemlig lavet en mundtlig aftale med den spanske storklub.

Mediet hævder endvidere, at Atlético Madrid kommer til at afgive et endeligt bud på den 32-årige stjerne på mandag, og La Liga-klubben håber på at kunne gennemføre handlen i næste uge.

Derfor ligner det også, at hverken Chelsea eller Manchester United skal sætte næsen op efter at få den rutinerede spiller til klubben i dette transfervindue. Begge de engelske klubber er ellers blevet sat i forbindelse med Cavani, der er blevet udset som en spiller, der kunne aflaste i angrebet.

Han har kontraktudløb med Paris Saint-Germain til sommer, og derfor ventes han ikke at blive en dyr herre.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED