AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 18:44
Catalansk lokalmedie: Tottenhams rekordsigning er på blokken hos Barca

Mundo Deportivo skriver, at Tanguy Ndombele er ét af to transfermål, som FC Barcelona vil forstærke sin midtbane med til sommer.


Ivan Rakitic og Arturo Vidal er med stor sandsynlighed på vej væk fra Camp Nou efter denne sæson, hvorfor den catalanske storklub ganske logisk er begyndt at se sig om efter erstatninger.

Og Tottenhams rekordsigning, Tanguy Ndombele, skulle være ét af to transfermål sammen med den spanske Napoli-midtbanemaestro Fabian Ruiz.  Det skriver Barcelona-baserede Mundo Deportivo.

Han har siden skiftet til Tottenham haft svært ved at etablere sig som fast mand og omstille sig til Premier League, hvilket flere gange har fået José Mourinho til at kritisere den franske midtbanespiller offentligt.

Og netop kritikken fra den portugisiske træner skulle ifølge Mundo Deportivo være dét, der potentielt baner vejen for Ndombeles skifte til Camp Nou.

For hvor Mourinho hidtil ikke har været særligt imponeret over den indsats, Ndombele har vist hverken til kamp eller på træningsbanen, så anser Barcelona franskmanden som den "moderne midtbanespiller".

Samtidigt er han også en fodboldspiller med "ben,"  hvilket vi i denne sammenhæng tolker som, at Ndombele har et stort løbepensum.

Derfor er Barcelona klar til at teste, om Tottenham måske er parate til at opgive Ndombele efter kun én sæson, selvom det lyder yderst urealistisk.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED