Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2021 12:18
Cascarino: Chelsea-profil kunne være fremragende for Firmino-backup

Tony Cascarino kunne sagtens se Olivier Giroud gøre et godt stykke arbejde i Liverpool-trøjen.


Mens Roberto Firmino er inde i en ny scoringskrise, scorer Olivier Giroud saksesparksmål for Chelsea i Champions League. Derfor burde Liverpool måske overveje at hente den franske veteran som backup til brasilianeren.

Det synes den tidligere Chelsea-angriber Tony Cascarino.

- Der er ingen tvivl om, at der er et par stykker, som kan klare Roberto Firminos rolle. Selv som 35-årig ville han gøre et godt stykke arbejde, og jeg tror endnu, han har to gode år tilbage i sig. Han minder mig en smule om Teddy Sheringham, fortæller Cascarino til Talksport.

Firmino har altid fået stor ros for sit slid og evne til at skabe mere plads til Sadio Mané og Mohamed Salah, men nogen hyppig målscorer har han aldrig for alvor været for Liverpool, og her under klubbens nuværende krise er brasilianeren manglende målnæse blevet fremhævet som et af The Reds' store problemer.

Giroud har kontraktudløb med Chelsea efter denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED