AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:07:2020 18:22
Carroll afslører: Dette sagde jeg til Newcastle, da jeg skiftede til Liverpool

Andy Carroll var aldrig i tvivl om, at han ville vende tilbage til Newcastle en dag.


Andy Carroll blev tilbage i 2011 hentet til Liverpool fra Newcastle, efter at han i en periode havde banket mål ind på samlebånd.

Den store angriber blev dog aldrig en succes på Merseyside, hvorfor han senere skiftede til West Ham, og herefter ledte vejen tilbage til Newcastle.

Netop dette er da heller ikke noget, som overrasker englænderen, som siger, at han vidste, at han ville vende tilbage en dag.

- Da jeg skiftede og tog til Liverpool, sagde jeg: 'Jeg kommer tilbage en dag'. Det var noget, som jeg ville, og noget, som jeg troede på.

- Jeg har ændret mig meget på de ti år. Dengang var jeg både ung, dum og naiv - alle tre ting. Nu føler jeg stadig, at jeg er dum til tider, men det er meget sjældnere nu. Jeg er blevet mere moden, jeg er en familieperson nu, jeg er glad og jeg er veltilpas, lyder det fra Carroll til Newcastles hjemmeside.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED