AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2018 11:22
Carrick fortæller om sin bedste medspiller, værste modspiller og hvordan, han var tæt på at ende i en kørestol

Michael Carrick ser tilbage på en stor karriere, som kunne være endt, før den nogensinde fik muligheden for at begynde.


Michael Carrick var aldrig nogen spektakulær spiller, men hans kvalitet var ikke til at overse, og den tidligere Manchester United-spiller – og nu assistentræner – havde en storartet karriere.

Fem Premier League-titler, et Champions League-trofæ, sølvtøj fra Europa League, en finalesejr i FA Cuppen og tre League Cups blev det til samt 34 landskampe for The Three Lions.

I et interview med The Mirror har Michael Carrick nu svaret på en række spørgsmål om sin karriere og udnævner blandt andet den bedste spiller, han nogensinde har spillet sammen med og fortæller om, hvordan hans karriere kunne være blevet ødelagt fra en meget ung alder.

Carrick kunne nemlig være endt i en kørestol. Hvorfor?

- Jeg er en smule kalveknæet, så min mor og far tog mig med til en specialist. Jeg var så lille, at jeg ikke husker det, men vedkommende fortalte dem, at det var en fifty-fifty, om jeg overhovedet ville kunne gå. Det har heldigvis aldrig givet mig nogle problemer.

Hvem var den bedste spiller, Carrick spillede med?

- Jeg svarer altid Scholesy, fordi han var lige ved siden af mig på banen, og ser man på det som et partnerskab, var han fantastisk at spille med. Vi havde mange suveræne spillere, men jeg ender altid med at svare Scholes, lyder svaret fra Carrick.

Hvem var den bedst modspiller, Carrick nogensinde tørnede sammen med?

- Messi er blandt de bedste, ligesom Seedorf i sin AC Milan-tid. Men generelt var hele Barcelona-midtbanen bestående af Busquets, Iniesta, Xavi og Messi de bedste. Som gruppe får du dem ikke meget bedre end dem, fortæller Carrick.

Hvilket Manchester United-mandskab var ifølge Carrick det bedste, som han var del af?

- Jeg bliver nødt til at sige holdet fra 2008. Det havde lidt af det hele. Hele vejen frem til Champions League-finalen i 2009 mente vi, at vi var det bedste hold i verden. Fra semifinalen i 2007 til at gå ubesejret i Champions League gennem to og et halvt år viser, at vi hørte til i verdenstoppen, lyder svaret fra Carrick.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED