AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2020 16:32
Carragher: Var lige ved at give VM-vinder en flad til træning

Jamie Carragher genkalder en spøjs episode tilbage fra nullerne, hvor han var holdkammerater med Alvaro Arbeloa.


Jamie Carragher var ikke den mest gudsbenådede fodboldspiller, men han havde til gengæld en enorm viljestyrke og et vindergen, der førte ham langt i karrieren.

På et tidspunkt var englænderens ærgerrighed dog også ved at gå over gevind under en træning, hvor Carragher kom på tværs med sin holdkammerat Alvaro Arbeloa i perioden 2007-2009, hvor de spillede sammen.

Det fortalte Carragher selv om i et interview med Mirror.

- Når man er meget passioneret omkring noget, vil man hele tiden skubbe til grænsen, så det er nærmest umuligt ikke også at krydse den, indleder 'Carra' nærmest i forsvarsposition.

- Jeg kan huske en gang på banen, hvor jeg var lige ved at slå Alvaro Arbeloa. Det er bestemt ikke noget, jeg ser tilbage på med stolthed, men sådan nogle ting vil bare altid komme til at ske. På banen er at vinde og yde sit bedste ens eneste prioritet, hvorfor det kan ske, at man går en del over stregen.

Alvaro Arbeloa spillede syv år i Real Madrid, efter han forlod Liverpool, hvor han i mellemtiden også var en del af Spaniens VM-trup fra 2010.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED