AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 12:08
Carragher til Rashford: Skift til Everton

Jamie Carragher opfordrer Marcus Rashford til at skifte væk fra Manchester United for at få fast spilletid.


Marcus Rashford har nettet to gange under denne landsholdspause, men det ændrer muligvis ikke situationen i Manchester United.

Han har fået en enkelt kamp fra start i denne sæson, og Jamie Carragher opfordrer nu den 20-årige englænder til at skifte til en klub som Everton for at få indfriet sit potentiale.

- Jeg kan ikke se Marcus Rashford blive valgt i stedet for Lukaku, så længe han er der. Lukaku var i Chelsea, men var nødt til at skifte og tog til Everton. Der blev han topscorer og fik så sit skifte til Manchester United, siger Carragher til Sky Sports.

- Everton er en klub, hvor en spiller som Rasfhord vil spille hver weekend. 

- Sidste sæson spillede Rashford en skidt kamp mod Brighton, og det fik Mourinho til at kritisere ham og startede med Lukaku i den efterfølgende kampe. Det er et problem, som Rashford altid vil have i Manchester United, lyder det fra Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED