AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 17:35
Carragher til Klopp: Intet skal komme i vejen for et Liverpool-mesterskab

Jamie Carragher mener ikke, at Jürgen Klopp bør bruge nogle af sine spillere fra startelleveren i Carabao Cuppen.


Liverpool skal møde Aston Villa i den engelske Carabao Cup, og her kommer de til at bruge nogle af de unge spillere.

Det skyldes, at de også skal deltage i Klub VM, som Jürgen Klopp forventes at prioritere højere.

Skulle Liverpool gå videre, opfordrer Jamie Carragher til, at den tyske manager fortsat bruger de unge, så førsteholdsspillerne er helt skarpe til mesterskabskampen.

- Jeg ved godt, at der ikke er mange Liverpool-fans, der vil sige dette - og slet ikke klubben - men intet kan komme i vejen for et mesterskab til Liverpool, siger Jamie Carragher til Liverpool Echo.

- Kampen mod Aston Villa i Carabao Cuppen? Hvis Liverpool går videre, skal de spille to semifinale, og det skal ikke komme i vejen for at Liverpool vinder ligaen. Med det mener jeg, at der ikke er en eneste fra startelleveren, der skal spille Carabao Cup. Ikke én.

- Hvis Liverpool vinder ligaen i år, og de er i samme position næste sæson, så ville jeg ikke sige det samme. Så vil jeg sige, at vi er Liverpool FC, og vi skal gå efter det hele, men fordi der er gået så lang tid, så er der intet, der skal komme i vejen for et mesterskab, lyder det fra Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED