Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:05:2021 22:07
Carragher storroser Solskjær & Co: De får alt for meget kritik

Jamie Carragher mener, at Manchester United har fået mere kritik, end de har været berettiget til.


Søndag aften er der storkamp, når Manchester United og Liverpool tørner sammen på Old Trafford.

Som optakt til kampen ser Jamie Carragher nærmere på Manchester United, og han mener, at de har været udsat for mere kritik, end de er berittiget til.

- Hvor stort et spring vil det være, hvis Manchester United vinder næste sæson? Det ville være stort, men jeg mener faktisk, at de har fået for meget kritik, siger Jamie Carragher til Sky Sports.

- Manchester City er fænomenale. Vi snakker om et hold, som ikke var langt fra at kunne vinde fire titler på en sæsosn, og de kan stadig vinde tre. Manchester United er 10 point efter den, men når man ser på afstanden fra førstepladsen til anden- og tredjepladsen i de seneste sæsoner, så er 10 point ikke helt dårligt.

- De mangler lige den ene eller to spillere til sommer, men sådan er det for alle hold. Der er meget at være entusiastisk omkring, og meget afhænger af deres transfermarked til sommer, lyder det fra Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED