AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 09:45
Carragher peger fingre: Suarez kostede os mesterskabet

The Reds missede mesterskabet med to points i 2013/14, men Carragher føler, at mesterskabet var allerede sæsonen inden.


Liverpool havde vundet mesterskabet i 2013/14-sæsonen, havde det ikke været for Luis Suarez' vampyriske tendenser. Det fortæller Jamie Carragher til Sky Sports.

Den uruguyanske angriber var The Reds' suveræne topscorer i sin sidste sæson for klubben, hvor Liverpool akkurat missede titlen med to point. 

Men han havde scoret endnu flere og ført holdet til en Premier League-titel, var han ikke blevet idømt 10 spilledages karantæne for at bide Chelsea-profilen Branislav Ivanovic i armen sæsonen forinden.

Det betød, at Suarez gik glip af sæsonens seks første kampe i 2013/14-sæsonen.  Havde han kunnet spille dem, så havde Liverpool vundet mesterskabet det år. Sådan ser Jamie Carragher i hvert fald tilbage på det.

- Jeg var ikke kalr over, at Suarez havde gjort noget, men da vi kom ind i omklædningsrummet stod det klart, at han havde bidt Ivanovic, genkalder Carragher.

- Nogen spurgte, om han havde gjort det. Når jeg tænker tilbage, tænker jeg, at det endte med at koste Liverpool titlen sæsonen efter.

Carragher kan have en pointe. Selvom Suarez missede sæsonens første seks kampe, scorede han alligevel hele 31 mål den sæson.

Det var næsten ét mål per kamp, og med en så målfarlig mand på banen er det ikke sikkert, at Manchester City i sidste ende havde taget trofæet med to point.

- Suarez var den bedste spiller med kilometer. Han scorede næsten hver kamp, og i de kampe, som han missede, tabte Liverpool 1-0 til Southampton og spillede uafgjort mod Swansea. De smed fem point, siger Carragher. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED