Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2021 22:30
Carragher om United-ledelsen: De er skrækslagen

Jamie Carragher er overbevist om, at Manchester United-ledelsen er bange for at fyre Ole Gunnar Solskjær.


Jamie Carragher har tidligere på ugen været ude med kritik af Ole Gunnar Solskjær.

Liverpool-legende mener ikke, at Ole Gunnar Solskjær er manden, der skal drive Manchester United til det næste niveau, og efter i dag har han ikke ændret mening.

Han tror dog, at ledelsen i klubben er bange for at fyre ham.

- De er skrækslagen for at lave en ændring, fordi de er bange for at hive en ind, som de gjorde med van Gaal og Mourinho, hvor det ikke er en 'Manchester United-fyr', siger Jamie Carragher til Sky Sports og tilføjer: 

- Jeg tror ikke, at ledelsen ser det som at 'være stærk' lige nu, men at de er bange for at gå i panik. Hvad vil de gøre? De vil ikke have en ind, som kommer ind og vil gøre det på sin måde. 

- Jeg synes egentlig, at Solskjær har gjort det fint frem til nu, men hvis de skal udfordre Liverpool, City og Chelsea, så skal de have en ny manager. 

- Jeg har det ikke godt med, at en manager skal fyres, men når vi snakker om Manchester United som hold, så har vi det fint med at sige, at Fred eller McTominay ikke er gode nok, og de skal hente en ny midtbanespiller. Så jeg har det heller ikke skidt med at sige, at Manchester United har brug for en bedre manager, slutter Jamie Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE