AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 16:33
Carragher om United-drømmesigning: Det er det værste tidspunkt

Jamie Carragher er af den overbevisning, at Harry Kane i øjeblikket befinder sig i en rigtig dårlig situation.


Harry Kane var forleden ude med udtalelser om, at han muligvis kunne forlade Tottenham, hvis han ikke længere mente, at der var udsigt for at vinde trofæer.

Det satte gang i rygterne, og ifølge flere medier - heriblandt The Athletic - ville Manchester United være interesseret i Tottenham-angriberen, hvis muligheden for et køb skulle opstå - og det ville være drømmesigning for De Røde Djævle.

Tidspunktet kunne dog ikke være værre for Harry Kane. Det skriver Jamie Carragher i sin klumme på Daily Telegraph.

- Spurs-fansene vil nok ikke kunne lide det, men jeg kan godt forstå, hvorfor Kane sætter tvivl ved sine trofæ-muligheder i klubben. 

- Tiderne har ændret sig. Klubber mister penge og skal skære ned i udgifterne fremfor at investere grundet coronavirussen. Det betyder, at spillere, som er i den dyre ende, vil væk fra klubben, så er mulighederne mindre for, at de får deres ønske opfyldt. Den kategori hører Kane ind under. 

- Kane fylder 27 år til juli, og vi har ingen anelse om, hvornår det næste transfervindue åbner eller næste sæson starter. Hvis han ikke snart skifter, bliver det sværere for ham. Når spillere bliver 28 år, er der en psykologisk reaktion hos klubber. De ser ham nærme sig 30 år, og der er ingen stor værdi ved et potentielt videresalg. 

- United har brug for en verdensklasse 9øer, og Kane kan være den ideele løsning, men de vil også tænke sig om, hvis han koster mere end £150 millioner. Det vil også være et sats for ham at tage til Manchester United, lyder det fra Carragher.

VIND ET PAR NYE FODBOLDSTØVLER HER:

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED