AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2017 20:29
Carragher: Manglende erfaring kan blive et problem for Liverpool

Jamie Carragher fortæller, at den manglende erfaring for Liverpool kan blive et problem i Champions League.


Liverpool-holdets manglende erfaring på øverste niveau er en bekymring forud for aftenens kamp, hvor de skal bruge minimum uafgjort for at være sikre på avancement, når de hjemme på Anfield møder Spartak Moskva i Champions League. 

Det mener klublegenden Jamie Carragher i hvert fakd:

- Ja, det kan blive et problem. Vi så i Sevilla-kampen, hvordan holdet var foran 3-0 ved pausen og endte med at spille 3-3. De er ikke erfarne og det er et ungt hold. Mange af de her spillere har spillet i store finaler under Jürgen Klopp og har tabt dem alle, tilkendegiver Carragher overfor TV3+ og fastslår:

- Liverpool skal gå efter sejren i dag. Hvis det står lige, når vi kommer til kampens sidste fase, så går man måske efter en uafgjort, men ellers skal man gå efter sejren. Liverpool-spillerne skal levere i aften, siger klublegenden.

Liverpool har ni point på gruppens førsteplads, Sevilla otte på andenpladsen og Spartak Moskva seks på tredjeplasen. Maribor i bunden af gruppe E har kun to point og kan dermed ikke nå noget i gruppen.

Liverpool kan med et point mod Spartak Moskva sikre sig videre avancement i Champions League. Et nederlag til russerne og en sejr til Sevilla imod bundproppen Maribor vil dog betyde, at Liverpool ender som treer i gruppen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED