AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:06:2017 20:07
Carragher: Liverpool skal hente tre eller fire spillere til startopstillingen

Jamie Carragher har opfordret Liverpool til at købe et par kvalitetsspillere denne sommer for at være konkurrencedygtige i næste sæson.


Liverpool sluttede den forgangne Premier League-sæson som nummer fire, og dermed har de mulighed for atter at deltage i Champions League i efteråret, hvis de formår at klare sig gennem kvalifikationen.

Det var Jürgen Klopps første hele sæson i spidsen for the Reds, og man kunne tydeligt se, hvad den tyske manager ville med sit mandskab. Det lykkedes ikke altid lige godt for tyskeren, som havde et godt tag på de store hold, men havde store problemer mod de mindre hold i Premier League.

Liverpool sluttede hele 17 point efter Chelsea i ligaen, og for at the Reds skal kunne kæmpe med om titlen i næste sæson kræver det kvalitetshandler – sådan mener Liverpool-legenden, Jamie Carragher.

- Det egentlige hold, startopstillingen, kan konkurrere med alle. Det så vi i de store kampe med flotte resultater i de kampe. Men over sæsonen – specielt omkring jul og nytår – var det tydeligt, at truppen ikke var bred eller stærk nok. Det skal forstærkninger løse, har Carragher fortalt til Liverpools hjemmeside.

- Men i stedet for blot at hente spilleren til truppen, ønsker man at hente spillere til selve holdet. Hvis man henter tre eller fire spillere, og de går direkte ind i startopstillingen, vil tre eller fire spillere, som spillede hver uge i sidste sæson, ryge på bænken.

- Det gør bænken meget stærkere og dit hold meget stærkere. Det er ikke bare tal. Det handler om at få den rette kvalitet, som kan gå direkte ind på holdet, sluttede Carragher.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED