Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:10:2021 17:40
Carragher langer ud: Træt af eksperters Solskjær-undskyldninger

Jamie Carragher er blevet træt af at høre Gary Neville og Roy Keane forsvare Ole Gunnar Solskjær.


Norske Ole Gunnar Solskjær er en af de mest udskældte managere i Premier League lige nu, men alligevel mener Jamie Carragher, at Gary Neville og Roy Keane hele tiden kan finde undskyldninger på vegne af Manchester United-manageren.

Og det er den tidligere Liverpool-spiller, der nu arbejder som ekspert for Sky Sports, træt af at høre på.

- Hvad der har gjort mig vred på det seneste? Det har formentlig noget med fodbold og sandsynligvis noget med Neville at gøre. Lad mig lige tænke, siger Carragher til podcasten Tony Bellew is Angry.

- Han finder konstant på undskyldninger for sin ven Ole, ikke? Jeg laver en klumme i avisen, og jeg var sammen med Gary Neville nogle dage forinden, hvor vi lavede hans YouTube-chat om sæsonen med Roy Keane.

- De to fandt på undskyldninger for Ole, fordi de har spillet med ham, og han er deres ven.

Carragher er blandt andet træt af at høre Neville og Keane snakke om, at Manchester United ikke har en stærk nok trup efter sommerens indkøb af blandt andre Cristiano Ronaldo og Jadon Sancho.

- Ole var ikke glad for klummen, men jeg sagde bare, at det må stoppe med undskyldninger i Manchester United. Jeg er træt af det.

Manchester United er røget ud af Carabao Cuppen, mens succesen har været blandet i Champions League og Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE