Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2020 08:17
Carragher kårer: Dette er den smarteste Premier League-spiller lige nu

Sky Sports-kommentatoren mener ikke, du finder en smartere spiller end Harry Kane i Premier League lige nu.


Der er dem, der ville betegne Harry Kane som en "diver," og så er der som Jamie Carragher, som kalder Tottenham-anføreren den smarteste spiller i Premier League.

Uanset hvilken lejr, man hører til, må man bare erkende, at Kane har omfavnet sin nye rolle længere tilbage på banen, hvorfra han allerede har scoret syv mål, men også leveret ni assists.

Ifølge Carragher skyldes den flotte sæsonstart blandt andet, at du ikke finder en mere "gadeklog" spiller end Kane i den bedste engelske række.

- Harry Kane er den mest streetwise fodboldspiller i Premier League, og det er ikke engang tæt løb. Jeg elsker det, jeg elsker det virkelig, fortæller Carragher til Sky Sports.

Liverpool-legenden mener heller ikke, at beskyldningerne om film holder. Kane er bare klog til at udnytte disse situationer til sin fordel.

- Han snød ikke i situationen med Adam Lallana mod Brighton for få spillerunder siden. Det er ikke snyd. Det er en stor del af spillet, og det er en virkelig smart del af Kanes spil. Senest fik han Manchester City-forsvarerne til at ligne naive børn, fordi de ikke forstår fodbold på samme niveau som ham, siger Carragher.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED