Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 10:27
Carragher har ømt punkt for storhold: De skal vinde titlen, hvis ikke Liverpool gør det

Liverpool-legenden så selvfølgelig helst Liverpool vinde mesterskabet, men viser det sig umuligt, har han et klart andetvalg.


Jamie Carragher ville elske at se José Mourinho lukke munden på sine kritikere og vinde Premier League-titlen med Tottenham - såfremt Liverpool ikke er i stand til det. Det fortæller Reds-ikonet til Sky Sports.

- Selvfølgelig så jeg helst Liverpool vinde titlen, men ellers ville jeg elske at se Mourinho vinde igen. Han har fået kastet så meget mudder mod sig om, at hans dage som toptræner var ovre, at hans fodbold var fra en anden æra, og at han var forældet, fortæller Carragher til Sky Sports.

- Derfor ville det være dejligt at se ham forme sejrstegnet med to fingre over for mig, andre kommentatorer og pressen, og det ville være en god historie, hvis han gjorde det igen. Han har opnået så meget i sin karriere, men jeg føler, han får en del kritik på grund af måden, han formår at provokere folk med sine pressekonferencer og måden at håndtere visse ting på.

Med sejren over Burnley mandag aften rykkede Mourinhos Lilywhites op på femtepladsen i tabellen, og sådan som sæsonindledningen har udformet sig med en række overraskende resultater, virker det måske som om, Tottenham faktisk kan kæmpe med om titlen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED