Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Carragher giver sit bud: Derfor gav Ronaldo vildt interview

Af Emil Plovgaard
14.11.2022 Kl. 15:33
Der er én grund til, at Cristiano Ronaldo søndag lod sig interviewe, mener Jamie Carragher.

Jamie Carragher er af den overbevisning, at Cristiano Ronaldo ønsker at blive fyret af Manchester United, og at det er hans eneste vej ud af klubben her og nu.

Den 37-årige verdensstjerne lagde ikke skjul på, at han følte sig forrådt af klubben i forbindelse med et interview, der udkom i en mindre bid søndag aften.

Interviewet blev udgivet i de sene aftentimer på dagen, hvor Manchester United besejrede Fulham og samtidig gik på VM-pause i Premier League. Det var i øvrigt en kamp, Cristiano Ronaldo ikke deltog i grundet sygdom.

Carragher mener, at det er en større del af Ronaldos plan, idet han ønsker at blive frigivet af klubben, efter at han ikke fik sit ønskede skifte i sommer.

– Han vil gerne fyres. Det synes jeg er åbenlyst. Han fortalte klubben i sommer, at han gerne ville væk.

– Jeg synes, at han (Cristiano Ronaldo, red.) mangler respekt for Manchester United og Ten Hag. Han ville væk i sommer, men det er fodbold – disse ting sker, spillere vil gerne komme og gå på forskellige tidspunkter.

– Han ønskede at forlade klubben, men der var ingen, der ville have ham. Måske var det på grund af lønnen eller den pris, Manchester United ønskede, og jeg tror, han ved, at det bliver det samme i næste transfervindue eller til sommer, og jeg tror, at han nu prøver på at blive fyret eller få tilladelse til at forlade klubben på en fri transfer, for det er den eneste vej ud af klubben, siger Jamie Carragher i et interview med Sky Sports.

Annonce