AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2019 12:44
Carragher: Gerrard kan gå direkte fra Rangers til Liverpool

Jamie Carragher kan sagtens se Steven Gerrard gå direkte fra jobbet i Rangers til Liverpool.


Jürgen Klopp har fået Liverpool tilbage til toppen af europæisk fodbold, og Liverpool-fans kan formentlig ikke holde tanken ud om, at han forlader klubben.

Den tyske manager har kontraktudløb i 2022, og det vides endnu ikke, om han har i sinde at forlænge sin nuværende aftale.

I de engelske medier er man allerede begyndt at spekulere i, hvem der skal tage over efter Jürgen Klopp, og Jamie Carragher har Steven Gerrard på sin liste.

- Det hele handler om timing. Hvem ved, hvornår Klopp går af?, siger Jamie Carragher til Daily Mirror og fortsætter:

- Stevie (Steven Gerrard, red.) kan få det svært her. Han kunne også være et andet sted på det tidspunkt, eller så er han flyvende med Rangers, og så vil folk tænke, at han er klar til Liverpool-jobbet. 

- Stevie vil altid blive anerkendt, fordi han er Steven Gerrard, men vigtigst af alt, fordi han gør det godt som manager.

- Der er ingen tvivl om, at mere erfaring vil gøre ham bedre, men han ville sagtens kunne gå fra Rangers direkte til Liverpool, lyder det fra Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED