Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2021 16:46
Carragher forud for United-opgør: Derfor er jeg nervøs

Jamie Carragher lægger ikke skjul på, at han frygter kampen mod Manchester United.


På søndag spilles en af de helt store kampe i Premier League, når Liverpool og Manchester United tørner sammen på Anfield.

Tidligere på ugen vandt Manchester United over Burnley og snuppede dermed førstepladsen fra Liverpool.

Jürgen Klopp & Co. kan generobre førstepladsen med en sejr over Ole Gunnar Solskjærs tropper, men Jamie Carragher har ikke længere den store selvtillid, som han har haft de seneste år.

- Jeg har været nervøs i et par uger. Liverpool lignede et hold, der kunne trække fra de andre i toppen. United var ustabile i starten af sæsonen, og det samme var City, og det er nok frustrationen hos Liverpool. Det er ikke bare at smide point mod de store hold. Det er kampe, som de skal vinde, siger Jamie Carragher til Sky Sports.

- Man tænker, at de seneste tre kampe var ni point, men de har kun fået to. Lige nu har United og City selvtillid, mens Liverpool er inde i en svær periode, som de andre hold har haft. 

- Liverpool har brug for en stor sejr, og der er ikke nogen større end en sejr over Manchester United. Det kan give spillerne en god følelse i kroppen trods de dårlige resultater på det seneste, lyder det fra Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED