AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 11:07
Carragher er i chok: Pochettino-fyring er helt hen i vejret

Jamie Carragher kan slet ikke forstå, hvorfor Tottenham har fyret Mauricio Pochettino.


Tottenham smed en bombe onsdag aften, da man offentliggjorde fyringen af Mauricio Pochettino.

Der er delte meninger om fyringen, men de fleste er af den mening, at Tottenham har begået en fejl ved at fyre argentineren.

Én af dem er Sky Sports-eksperten, Jamie Carragher.

- Det er kæmpe chok. Der er ingen tvivl om, at Tottenham har fået en dårlig start på sæsonen og generelt haft et dårligt 2019, men det, Pochettino har formået, er mirakuløst, siger Carragher til Sky Sports.

- Timingen er meget mærkeligt. Jeg er i chok over, at det er en fyring. Da jeg først hørte det, troede jeg, at det var en fælles opsigelse.

- Jeg finder det meget mærkeligt, at han er blevet fyret. Det er meget, meget mærkeligt, og jeg finder det faktisk helt hen i vejret, når man tænker på, hvad han har skabt. Han burde have fået resten af sæsonen til at få dem tilbage, lyder det fra Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED