Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Carragher: "Det ligner nærmest, at de har givet op på top fire"

Af Jeppe Augustsen
02.02.2023 Kl. 07:17
Jamie Carragher kan godt få følelse af, at Liverpool har givet op på en top fire-placering.

Det blev til en enkelt signing for Liverpools vedkommende i januartransfervinduet.

Cody Gakpo blev hentet i PSV Eindhoven for en sum £45 millioner. 

De fleste Liverpool-fans havde formentlig håbet på yderligere forstærkninger, hvor det især er midtbanen, som fansene helst ser blive forstærket. Men sådan gik det ikke, og Jamie Carragher forstår frustrationerne hos fanbasen.

– Omkring transfers kan jeg godt forstå frustrationerne hos Liverpool-fansene, når de kan se rivalerne bruge penge til højre og venstre, siger Jamie Carragher til Sky Sports.

– Det ligner nærmest, at de har givet op på top fire, fordi de ikke har hentet nogen ind. Men det, jeg ikke vil have, er, at de skal være den klub, som da jeg var spiller, da man skød med spredehagl. Over de seneste fire-fem år har Liverpool haft en model, som de fleste klubber i Europa vil følge. Det, de ikke gør, er at gå i panik.

LÆS OGSÅ: Her er 10 spillere, der kan hentes på en fri transfer

– Jeg er overbevist om, at Liverpool får en stor sommer, og mange fans vil nok have en stor januar, men jeg vil ikke have Liverpool til at gå tilbage til det, man plejede at gøre, da jeg spillede – nemlig at købe og håbe på det bedste, lyder det fra Carragher.

Ifølge flere journalister vil Liverpool have omkring £200-250 millioner til at købe nye spillere for til sommer, hvor Jude Bellingham er det helt store transfermål for Jürgen Klopp.

LÆS OGSÅ: Denne klub er kommet bedst ud af transfervinduet

Annonce