Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2020 09:31
Carragher: Denne dyre midtstopper skal Liverpool hente i januar

Dayot Upamecano bør ifølge Jamie Carragher være den spiller, som Liverpool går all in på i januar.


Jamie Carragher er ikke i tvivl om, at Liverpool skal købe en midterforsvarer, når transfervinduet åbner igen, fordi Virgil van Dijk er løbet ind i en alvorlig skade.

Uanset hvad skulle Liverpool ifølge klubbens tidligere profil have købt en midtstopper næste sommer, men nu er det nødvendigt at handle allerede i januar.

Og Carragher har især kig på en dyr midterforsvarer fra Bundesligaen.

- Der er en ung mand, som alle snakker om i Leipzig, Dayot Upamecano. Der er snak om ham. Med sin højde har han ikke helt van Dijks profil, så han er måske ikke lige så stærk i luften, men hvis det var ham, de ville have, skal de få det i stand, siger Carragher til Sky Sports.

- Betal ekstra penge og gør det den 1. januar. Det betyder, at man skal klare sig i 11 ligakampe uden Virgil van Dijk.

Carragher bemærker samtidig, at Liverpools defensiv i det seneste lange stykke tid ikke har været ufejlbarligt med van Dijk på holdet.

- I de seneste 23 kampe har de kun holdt rent bur fem kampe, og van Dijk spillede alle kampe, så alt var ikke perfekt. Vi så de syv mål mod Aston Villa, og vi så Leeds-kampen.

- Men jeg mener, at de skal gå med en stor signing.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED