AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2018 17:11
Carragher: Chelsea kan miste Hazard, hvis de misser top 4

Eden Hazard stråler for Chelsea i denne sæson, men belgieren kan meget vel være fortid hos the Blues, hvis de misser top 4. Det mener Jamie Carragher.


Med en 3-0 sejr over West Bromwich strøg Chelsea i går forbi Tottenham og op på den livsvigtige fjerdeplads i Premier League. 

To af målene blev sat ind af offensivspilleren Eden Hazard, der har gang i en flot sæson for de forsvarende mestre. 

Belgieren kan dog meget vel være fortid i klubben, hvis de ikke formår at ende i top 4. Det mener den tidligere Premier League-profil Jamie Carragher: 

- Chelsea har stadig mulighed for at vinde FA Cuppen og Champions League i denne sæson, men hvis de misser top 4, kan de risikere at miste Hazard. 

- Han er en af verdens bedste spillere. Når han først har bolden, er det umuligt at få den fra ham, og adskillige topklubber vil forsøge at snuppe ham, hvis Chelsea ikke kvalificerer sig til Champions League i næste sæson. 

Med gårsdagens to mål er Hazard nu Chelseas topscorer i Premier League med 11 mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED