AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2019 14:47
Carragher: Arsenal er værre nu end under Wenger

Jamie Carragher føler ikke, at Unai Emery har forbedret The Gunners det mindste.


Arsenal-legende eller ej, så var der bred konsensus om, at det var på rette tid, at Arsene Wenger forlod Arsenal, da han annoncerede sit stop før forrige sommer.

The Gunners var stagneret niveaumæssigt i forhold til franskmandens første mange år i spidsen for klubben, og ind kom Unai Emery som et nyt frisk pust.

Troede man i hvert fald.  For set med Jamie Carraghers øjne, så er spillet faktisk kun blevet værre efter spanierens ankomst, hvilket vi senest fik at se i nederlaget til Sheffield United mandag aften.

- Jeg kan ikke se nogen forskel på nu og Arsene Wengers sidste periode som træner for klubben. Faktisk synes jeg, det ser værre ud nu, udtaltet Carragher efter nederlaget.

- Jeg synes, Sheffield United spillede bedre fordbold end Arsenal i første halvleg, og det tror jeg ikke, vi havde set under Wenger.

Med til historien hører selvfølgelig, at Emery fortsat er i starten af sin anden sæson for Arsenal,  men det er svært at se fremskridt, mener Sky Sports-kommentatoren.

- Vi er ved at nå det stadie, vor man skal spørge sig selv, om Unai Emery er den rette mand til at tage Arsenal ind i sin tredje sæson.  Sådan tror jeg både, at tilhængerne og ledelsen har det, siger Carragher.

- Vi ser stadig de samme tendenser.  De bliver rullet over, når de møder et andet godt hold, og deres udebanestatistik med to clean sheets i 24 kampe, otte sejre i 24.  Hvad har ændret sig? -  intet,.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED