AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 20:23
Career Mode-Scoops: Syv engelske talenter du skal hente til din klub

'Karriere' i FIFA 20 er nok en gang populært blandt spillets mange gamere, hvorfor vi på PLBOLD.dk har set nærmere på, hvilke unge engelske talenter, du kan hente for at gøre din klub til en fremtidig Premier League-gigant. Seks er til at betale, mens én er dyr.


Navn - Klub - Position - Rating/Alder

Mason Greenwood - Manchester United - ANG - 67/17

Greenwood har allerede vist, hvorfor han er blevet udset så lovende en fremtid ved at være omkring United-holdet i en alder af blot 17 år.

Han vil nok ikke være den billigste at erhverve, men det er samtidig ikke Football Manager, så grundet hans unge alder og forholdsvis lave rating burde han være til at lokke væk - og det kan altså betale sig, for han er en af de angribere med størst potentiale i hele FIFA 20.

Nathan Wood - Middlesborough - CB - 61/17

Wood er det langsigtede valg. Han er spillets tredjeyngste englænder og er samtidig langt fra lavt rated. Et par år med træning og enkelte chancer, og så kan han være dit holds nye bagerste mand med mange lyse år forude. Han vil i øvrigt kunne hentes for en slik.

James Garner - Manchester United - CDM - 63/18

United har mange gode spillere, mange penge og en række lovende talenter. Derfor vil det være muligt forholdsvist unoteret at erhverve sig 18-årige Garner, der i League One og League Two allerede er klar til en startplads.

Til The Championship mangler han måske et år, mens to års træning og enkelte chancer burde gøre ham klar til Premier League. Hans potentiale er i øvrigt vurderet til 84.

Ellis Simms - Everton - ANG - 64/18

Man har ikke hørt meget til Simms i virkeligheden, men man kan omvendt komme til at høre meget fra ham - meget hurtigt - i Karriere-mode.

Simms er højt rated af sin alder, og så er han både høj og med 77 i pace samt til at få fat i. Hans potentiale på 84 er bestemt heller ikke dårligt.

Bukayo Saka - Arsenal - LM - 66/17

Saka er hurtig, ung og har et potentiale til at blive 86 rated. Med Arsenals mange offensive stjerner og talenter burde Saka ligeledes være til at lokke væk - især da FIFA's Karriere-mode som sagt ikke sætter særlig høje prisskilte på unge og stadig lavt ratede spillere.

Jack Clarke - Leeds - LM - 67/18

Clarke er et af The Championships største talenter. Han er meget højt rated af sin alder og vil med tiden utvivlsomt vise sig at være værd at skaffe til klubben - også selvom han ikke er lige så billig som en lidt lavere rated 18-årig.

Et større minus er dog, at Clarke er eget Tottenham og derfor først vil kunne købes fra starten af anden sæson.

 

Den dyre:

Callum Hudson-Odoi - Chelsea - RW - 74/18

Han kan bare ikke overses i denne sammenhæng. Hudson-Odoi vil modsat de førnævnte seks spillere slet ikke være billig at hente, men hvis det på nogen måde er muligt, SKAL det gøres.

Han har allerede alle de stats, der skal bruges og kan med få ugers træning allerede gøre sig i Premier League. Hans potentiale lyder på omkring 88. Hvad er i øvrigt bedre end en engelsk superstjerne hos en Premier League-gigant, som du selv har hentet til klubben og trænet op? Intet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED