AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2018 13:56
Cardiff-manager misunder ikke Fulham og Wolves

Fulham og Wolverhampton har begge brugt store summer på nye spillere i løbet af sommeren, men Cardiff-manager Neil Warnock er ikke misundelig på de to øvrige oprykkere.


Fulham og Wolverhampton var yderst aktive på sommerens transfermarked, hvor de tilsammen spenderede over £150 mio. 

Alt imens brugte den sidste oprykker, Cardiff, under £40 mio. på seks nye spillere, hvilket har fået mange til at nævne dem som en seriøs nedrykningskandidat.

Manager Neil Warnock er dog ikke misundelig på de to øvrige oprykkere, selvom de har haft spenderbukserne på:  

- Det er godt at have penge, men indimellem glemmer du, hvad der førte dig til succes. Du ændrer alting, fortæller han ifølge BBC. 

- Det betyder ikke, at tingene vil fungere. Vi har ikke den luksus, men vi har brugt vores penge klogt. 

Cardiff havde håbet på at hente endnu en angriber, men det formåede de ikke, hvilket ærgrer Warnock: 

- Hvis jeg havde haft de samme penge som Wolves og Fulham, ville jeg nok have købt en klasseangriber, men vi vil ikke bare kaste penge væk.

En af de spillere, der skal forsøge at bombe løs for oprykkerne, er danske Kenneth Zohore, som i sidste sæson tegnede sig for ni mål i den næstbedste række.  

Cardiff har hentet Josh Murphy, Harry Arter, Victor Camarasa, Greg Cunningham, Alex Smithies og Bobby Reid. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED