AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2017 11:21
Captain Coutinho jubler over speciel aften

Philippe Coutinho er meget glad for gårsdagens 7-0 sejr over Spartak Moskva, der sikrede Liverpool videre avancement i turneringen.


Med anførerbindet på armen scorede Philippe Coutinho i går hattrick for Liverpool, da det blev til en knusende 7-0 sejr over Spartak Moskva. 

Allerede efter et kvarter havde brasilianeren scoret to mål, og kort inde i 2. halvleg blev det også til et hattrick for offensivspilleren, der jubler over holdets flotte sejr: 

- Det var mit første hattrick i Champions League, og det var første gang, jeg var anfører. Så det var en meget speciel aften. 

- Som altid var stemningen på Anfield helt fantastisk. Jeg har altid sagt, at vores fans er helt utrolige. Det var en rigtig god kamp. 

Coutinho har nu bidraget med fem mål og to assists i Champions League, hvor Liverpool med sejren sikrede sig førstepladsen i gruppen. 

På mandag bliver det afgjort, hvem the Reds skal møde i ottendedelsfinalerne, men først venter der Coutinho & Co. et Merseyside-derby på søndag. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED