AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 22:38
Cantona ville væk fra fodbolden: Det er som stoffer

I flere år efter sin fodboldpension nægtede Eric Cantona at se sporten på tv. Det kunne han ikke byde sig selv, siger han.


Eric Cantona indstillede sin ellers formidable karriere i en alder af blot 30 år tilbage i 1997.

Inden for 24 timer efter et nederlag til Dortmund traf den legendariske franskmand beslutningen om at trække sig tilbage. Han havde mistet passionen for sporten.

I de følgende år nægtede den tidligere Manchester United-stjerne at se fodbold - hverken i virkeligheden eller på tv.

Nu fortæller han til Inside Sport hvorfor. King Eric var simpelthen bange for at blive lokket til at begynde at spille igen. Det skriver Manchester Evening News.

- Nogle gange glemmer du, at du er nødt til at give dig 100 procent, og du tænker, hmm måske kunne jeg træne og komme tilbage. Men så begynder du at tænke på alle de andre ting og tænker, argh ..., siger Cantona.

- Jeg så ikke fodbold i to eller tre år, efter jeg stoppede. Fordi når du ser ting, vil du have dem. Fodbold er som stoffer med adrenalinen. Jeg måtte væk fra det, derfor så jeg ikke fodbold, siger den franske klassespiller.

I dag er Eric Cantona blevet 53 år og er ifølge ham selv ikke længere i fare for at blive fristet tilbage til sin tidligere sport.

- Nu kan jeg se fodbold og nyde det, fortæller han.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED