AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 18:53
Caballos har haft møde med Real Madrid-boss

Den spanske stjerne vil gerne have et permanent skifte til Arsenal.


Ifølge mediet El Desmarque har Arsenals Dani Ceballos haft et møde med Real Madrids præsident, Florentino Perez, i denne uge. Det skriver The Mirror.

23-årige Ceballos er ejet af den spanske storklub men udlejet til Arsenal. Han har tidligere givet udtryk for, at han gerne igen engang vil tilbage til Real Madrid. Men midtbanespilleren har også ytret ønske om et permanent ophold hos The Gunners i stedet for en lejeaftale, fordi han foreløbig er glad for tilværelsen i London-klubben.

Det skal også være det scenarie, Ceballos og Perez drøftede på mødet. Ceballos er eftersigende bekymret for, at Real Madrid ikke vil lade ham gå, men i stedet beholde ham inden for rækkevidde ved at fortsætte med at udleje ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED