AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 10:23
Byd løs, Real: Liverpool klasker enormt prisskilt på Mané

Zinedine Zidane er ellevild med Sadio Mané, men Real Madrid-præsident Florentino Perez er blevet skræmt fra vid og sans af Liverpools salgspris.


Zinedine Zidane har ifølge spanske medier været en stor beundrer af Sadio Mané gennem mere end et års tid,  men han kommer til at skulle kigge langt efter den senegalesiske angriber denne sommer.

Liverpool-stjernen har endnu fire år tilbage på sin kontrakt med The Reds,  og derfor har Premier League-klubben forlange hele £173 millioner for angriberen.

Det enorme prisskilt skulle definitivt have lukket ned for Real Madrids interesse;   Zidane er stadig frisk, men det er ikke ham, der sidder på pengene, og klubpræsident Florentino Perez er ikke parat til at smide den sum penge på bordet.

Det skriver den spanske journalist Eduardo Inda.

- Zidane og Perez ser ikke ens på tingene;  De er uenige om Keylor Navas og Thibaut Courtois,  Paul Pogba,  hvis transfer er tættere på en først antaget,  og Mané.  Liverpool kræver £173 millioner for ham, og Perez har sagt nej, fortæller Inda til det spanske tv-program El Chiringuito de Jugones.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED