AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2019 21:22
Burnley-topscorer hylder partnerskab: Forhåbentlig mere i vente

Burnley-topscoreren Ashley Barnes håber, at der er flere mål i vente fra hans makkerskab med angriberen Chris Wood.


Burnleys angrebsduo Ashley Barnes og Chris Wood forlængede begge deres kontrakter i denne uge og lørdag fejrede de kontraktforlængelserne med hver sin scoring i 3-0 sejren over West Ham. Dermed har de to angribere hver scoret fem mål i denne sæson og Ashley Barnes har allerede indstillet sig på, at sidste sæsons måltotal fra de to angribere på 22 mål skal forbedres i denne sæson.

- Stor kredit til Chris også. Han er også god til at stå det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og det er jo det, der driver os angribere. Alt i alt var det en rigtig god holdpræstation i dag, som vi skal bygge videre på, udtalte Barnes kort efter lørdagens sejr og fortsatte:

- I forhold til Chris Wood og mig selv, så vil jeg tro, at vi på nuværende tidspunkt har scoret flere mål end det var tilfældet i sidste sæson. Vi har stadig en lang sæson foran os og forhåbentlig kan vi begge fortsætte med at lave mål, så vi kan komme forbi de 22, som vi lavede i sidste sæson, slutter Ashley Barnes. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED