AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2018 17:16
Burnley-manager afslører: Vi har forlænget med Defour

Burnley har i løbet af sommeren udnyttet en klausul i Steven Defours kontrakt, der betyder, at belgieren nu har kontrakt til 2020.


Steven Defour har ikke været i aktion for Burnley siden januar på grund af en skade, men belgieren var i sidste uge endelig tilbage på træningsbanen. 

Trods den lange skadespause er Defour stadig en vigtig spiller for the Clarets, og på dagens pressemøde kunne manager Sean Dyche afsløre, at klubben i løbet af sommeren har udnyttet en klausul i belgierens kontrakt og forlænget med ham: 

- Det har hele tiden været planen at forlænge. Han var skadet, da vi forlængede, så vi valgte ikke at gå til pressen med nyheden. 

Defours kontrakt stod til at udløbe næste sommer, men samarbajdet er altså blevet forlænget med yderligere ét år.

Den 30-årige belgier har spillet for Burnley siden 2016. Tidligere har han optrådt for Genk, Standard Liege, FC Porto og Anderlecht, mens det også er blevet til en række landskampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED