Burnley fik forløsende sejr

Af Søren Nørgaard
08.12.2018 Kl. 17:10
Lørdag lykkedes det Burnley at få sæsonens blot tredje sejr i Premier League.

Burnley har haft svært ved at ramme det samme høje niveau, som klubben præsterede i sidste sæson. Et niveau, der kastede en placering i den øverste halvdel af tabellen af sig og betød, at klubben i denne sæson var med i kvalifikationen om at komme med i gruppespillet i Europa League.

To sejre havde klubben inden lørdagens hjemmekamp mod Brighton, der senest slog Crystal Palace med 3-1 i midtugen. Fra kampens begyndelse lignede det imidlertid et hjemmehold, der var opsat på at hente tre point.

Burnley pressede på og havde flere optræk til chancer i første halvleg. Kort før pausen lykkedes det Sean Dyches tropper at udnytte det tunge pres, da forsvarsprofilen James Tarkowski sparkede hjemmeholdet i front med 1-0, som også var stillingen ved pausen.

Brighton forsøgte at ændre på resultatet i anden halvleg og havde også et overtag i spil og chancer, men Burnley formåede at holde gæsterne på afstand og tog derfor en vigtig sejr.