AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2020 11:30
Bundesliga-klub bekræfter: Vi forhandler med Liverpool

Hertha Berlins sportsdirektør bekræfter, at klubben forhandler med Liverpool om Marko Grujic.


Marko Grujic har tilbragt de seneste to sæsoner på lån for Hertha Berlin, og den tyske hovedstadsklub lægger ikke skjul på, at man gerne vil forlænge midtbanespillerens ophold.

- Selvfølgelig er vi i forhandlinger med Liverpool. Sidste sommer åbnede en dør. Jürgen Klopp signalerede, at de var klar til at udleje ham endnu en sæson, fortæller Hertha Berlin-sportsdirektør Michael Preetz til Kicker.

Som udgangspunkt ser det dog ud til, at Grujic vender tilbage til Liverpool i første omgang, nu hvor Bundesligaen-sæsonen er nået til vejs ende. Det er dog ikke ensbetydende med, at Hertha "glemmer" serberen.

- Nu ønsker Liverpool ham tilbage til pre-season. Jeg kan ikke sige, hvad der kommer til at ske, men Marko er altid en spiller, vi tænker på her i Hertha, siger Preetz.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED