AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2020 14:29
Buddet er accepteret: United skal nu overtale midtbanespiller til at skifte

Birmingham har ifølge The Times accepteret et bud på Jude Bellingham.


Birminham har visse krav til Manchester United, men har accepteret Premier League-klubbens bud på £25 millioner på 16-årige Jude Bellingham. Det skriver The Times søndag.

Den blot 16-årige boks til boks-midtbanespiller kan dermed blive den dyreste i sin aldersgruppe nogensinde,  hvis Manchester United har held med at overtale teenagerens og hans familie om, at et skifte til Old Trafford er det bedste valg for karrieren.

Arsenal skulle også have interesse i Bellingham, som allerede nu er fast mand for Birmingham i The Championship.  Der skulle ligeledes være bejlere til den unge spiller fra Tyskland, Italien og Spanien, men ingen er gale eller geniale nok til at byde så højt, som The Red Devils har gjort.

Birmingham er altså klar til at acceptere pengene, som Manchester United har præsenteret dem for, men klubben kræver dog, at The Red Devils udlejer Bellingham tilbage til dem i 18 måneder.

Det er måske ikke helt sort.  Med sine kun 16 år er Bellingham næppe en mand, Solskjær satser på at kunne forstærke sit førstehold med allerede denne sæson.  Til gengæld er Bellingham udråbt til at blive en af sin generations helt store spillere, så det er det fremtidige potentiale, Manchester United er klar til at investere i.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED