AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2020 16:25
Bud på 2,8 milliarder kroner: Premier League-klub nærmer sig nye ejere

Premier League er blevet gjort opmærksom på, at der er afgivet et bud på Newcastle, melder Daily Telegraph.


Det er ikke nogen hemmelighed, at Mike Ashley ønsker at sælge Newcastle.

Flere gange har der været rygter om, at The Magpies var tæt på et få nye ejere, men det er endnu ikke blevet en realitet.

Nu melder Daily Telegraph, at en investeringsfond fra Saudi Arabien, som tidligere er blevet sat i forbindelse med et køb af Newcastle, har afgivet et bud på Premier League-klubben.

Buddet lyder på £340 millioner, hvilket svarer til 2,8 milliarder kroner.

Ifølge Daily Telegraph vil PIF (Pubic Investment Fund) overtage 80 procent af ejerandelene af Newcastle, hvis overtagelsen bliver en realitet. Amanda Staveley fra PCP Capital vil eje 10 procent, og de sidste 10 procent vil gå til David og Simon Reuben, som ejer en investeringsfond og kommer fra en af de rigeste familier i Storbritannien. De har en portefølje af ejendomme og aktiver til en værdi af 150 milliarder kroner. 

Premier League skal nu undersøgere om finansieringen hos køberne er som det skal være, inden købet kan blive en realitet. Det kan dog over en måned, da de i øjeblikket har fokus på at løse problemerne, som coronavirussen har skabt. 

Vidste du, at PLBOLD også er på Instagram, hvor vi bringer lidt anderledes indhold? Hop ind og følg med her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan du finde de 5 fejl? Smid billede et , når du har fundet alle fejl!

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold) den


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED