AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2018 23:09
B.T.: Gladbach mangler at godkende papirarbejde i Vestergaard-handel

Kilder skulle have fortalt til B.T., at Borussia Mönchengladbach blot mangler at godkende de sidste papirer i handlen, der sender Jannik Vestergaard til Southampton.


Premier League bliver meget snart en dansker rigere, eftersom Jannik Vestergaard står over for et skifte til Southampton. 

Den danske forsvarsspiller bestod angiveligt sit lægetjek tirsdag, og derfor var det forventet, at Saints ville præsentere den lange dansker onsdag, men det er ikke sket endnu. 

Ifølge B.T.'s oplysninger er 'problemet' blot, at Vestergaards tyske klub mangler at godkende det sidste papirarbejde i forbindelse med skiftet, og derfor er det altså blot formaliteter, der mangler, før landsholdsspilleren skifter til det sydlige England. 

Vestergaard bliver med skiftet den dyreste danske spiller nogensinde, da han overgår Thomas Delaney, som tidligere på sommeren skiftede til Dortmund. Southampton betaler angiveligt £18 millioner for den danske forsvarsspiller. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED