AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2020 16:56
Bruun om Solskjær: Han ligner en pryglet hund

Morten Bruun er både positivt og negativt stemt over for Manchester United med Ole Gunnar Solskjær ved roret.


I øjeblikket lader det til, at lidt mere positive vinde blæser over Manchester United.

Inden sæsonen blev sat på pause var klubben ved at spille sig ind i top fire i Premier League, mens klubben også stadig var med i FA Cuppen og Europa League. Trods en stribe af fine resultater på det seneste, er der alligevel ikke fuld tilfredshed at spore.

Således diskuterede Kian Fonoudi, Morten Bruun, Zak Egholm og Troels Henriksen situationen hos De Røde Djævle, og her gav Morten Bruun blandt andet sin vurdering.

- Jeg tror, jeg sidder med den samme tvivl, som rigtig mange Manchester United-supportere sidder med. Når billedet panorerer ud over Ole Gunnar Solskjær, så tænker jeg, at han ligner sådan en pryglet hund derude. Han ser så defensiv og så usikker ud.

- Men det er også rimeligt at kigge på nogle af de faktuelle ting, der er sket. For det virker rent faktisk som om, at Ole Gunnar Solskjær har tæft på transfermarkedet, siger Morten Bruun i programmet Mens vi venter, der er lavet af Eurosport.

Eksperten, der ikke lægger skjul på, at han holder med Manchester United, fremhæver Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Daniel James og Bruno Fernandes som succesrige handler på transfermarkedet – og fælles for dem alle er, at Ole Gunnar Solskjær har stået bag dem, mens han har været manager.

Ole Gunnar Solskjær har nu stået i spidsen for Manchester United siden december 2018, og han har kontrakt med klubben frem til sommeren 2022.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED