AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 21:17
Bruun om Liverpool-fordel: Jeg køber den ikke

Morten Bruun mener ikke, at Liverpool har en fordel i mesterskabskampen, når de ikke skal spille cup-kampe - modsat Manchester City.


Liverpool besejrede lørdag eftermiddag Bournemouth og er tilbage på førstepladsen med tre point ned til Manchester City, der søndag aften får besøg af Chelsea.

Manchester City har spillet mange kampe den seneste månedst tid grundet deres kampe i de engelske cup-turneringer, som Liverpool er røget ud af.

Det har fået flere engelske eksperter til at give Liverpool en fordel i mesterskabskampen, men den køber Morten Bruun ikke. Mens Manchester City har spillet sig videre i Carabao Cup'en og FA Cup'en, har Liverpool i stedet brugt tiden på en træningslejr i Dubai, og Morten Bruun kan ikke se, at Liverpool har fået en masse ud af det.

- Siden hjemkomsten fra den Dubai-tur, der skulle være så optimal, har Liverpool spillet to elendige kampe mod henholdsvis Leicester og West Ham, og skaderne er væltet ned over dem. Folk som Henderson, Lovren og Wijnaldum er næppe blevet skadet, fordi Liverpool tog til Dubai, men jeg kan da konstatere, at de nu er ukampdygtige. Sammen med Alexander-Arnold og Gomez. Det er mange skader, og det presser Liverpools trup voldsomt i øjeblikket, skriver Morten Bruun i sin klumme hos BT.

- Omvendt har Pep Guardiola en nærmest skadesfri trup at tage af. Selv om Manchester City har spillet ni kampe i perioden siden de to mesterskabs-bejlere tørnede sammen på Etihad Stadium i begyndelsen af januar. I samme tidsrum har Liverpool blot spillet fire kampe. Og bedømt ud fra de to holds seneste kampe er det ikke Citys spillere, der er trætte. Tag de to holds præstationer efter pausen i deres seneste kampe. City var stærkere i anden halvleg end i første mod både Arsenal og Everton. Liverpool var dårligere mod både Leicester og West Ham.

Læs hele Morten Bruuns blog her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED