Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2021 18:21
Bruno Fernandes erkender: Har ikke spillet godt på det seneste

Bruno Fernandes har ofte været Manchester Uniteds redningsmand i denne sæson, men på det seneste har portugiseren set lidt træt ud. Søndag venter storkampen mod Manchester City


I sine hidtidige 41 Premier League-opgør for Manchester United har Bruno Fernandes bidraget med i gennemsnit et mål eller assist per kamp. Det er en ganske utrolig statistik, og den portugisiske stjerne er da også blevet kåret til månedens spiller i ligaen ved hele fire lejligheder. 

På det seneste har Fernandes dog set lidt slidt ud, og med en svær opgave mod Manchester City på programmet søndag, så håber mange United-fans nok at se den bedste version af deres playmaker til det lokalopgør.

Fernandes selv erkender, at præstationerne ikke har været på vanligt høje niveau i de sidste par kampe, selvom han også påpeger, at statistikker ikke fortæller alt.

- Jeg er enig i, at jeg ikke har spillet godt i de sidste to kampe. Jeg behøver ikke se statistik for at vide om jeg har spillet godt eller ej, udtaler han til Sky Sports som svar på kritikken af, at han ikke har scoret eller assisteret mange mål hverken på det seneste eller mod de såkaldte Big Six-klubber.

- Men sådan er fodbold. Fodbold foregår i øjeblikket. Nogle mennesker har sagt, at jeg spiller godt, og at jeg må gøre det bedre. Og jeg er enig, for vi kan altid gøre det bedre. Men det er OK for mig - jeg kan bære det pres på skuldrene.

- Jeg er sikker på, at jeg igen vil score, lægge op og præstere. Og det vil hjælpe mine holdkammerater til at vinde kampen, tilføjer Fernandes. 

Manchester City-Manchester United har kickoff søndag kl. 17.30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED